Politik
  Netværk
  Rådgivning
  Medlemstilbud
Om ITB
Sitemap
Bliv medlem
Nyheder

- Nyheder
- ITBs politik
- Pressemeddelelser

- It-branchen i tal
- Høringssvar
- ITB i pressen 

   
Europamestre i at bruge digitale løsninger
Danskerne er storforbrugere af internettet til både sjov og alvor. Det viser nye tal fra Danmarks Statistik. Det gør danskerne til et erfarent og kritisk folkefærd på nettet.
Konference om ny digitaliseringsstrategi
25. november inviterer IT-Branchen til konference om den kommende strategi for offentlig digitalisering. Vær med, når it-leverandører, toppolitikere og embedsmænd mødes til VIP-dialog og gensidig inspiration. En række temaer er sat på dagordenen, som vil præge den kommende strategi. På Kick-off eventet kan du bl.a. være med til at drøfte temaer om: Digitalisering, der letter byrder og understøtter erhvervslivets vækst, brugervenlige mobile løsninger, konsolidering og automatisering af sagsbehandling, digitalisering af velfærdsområderne og it-sikkerhed på tværs af den offentlige sektor.
Netværk

- Arrangementer
- Medlemmer
- Medarbejdere

- Regionale it-fora
- Udvalg i ITB

   
ITB på turné vest for Storebælt
I denne uge lagde IT-Branchen vejen forbi Odense og Århus og holdt to spændende og inspirerende netværksmøder for nye og "gamle" medlemmer.
Mød Eksportrådets internationale IKT-rådgivere
Går du med drømme om nye markeder? Så kom med når IT-Branchen, FDIH og Eksportrådet inviterer internationaliseringskonference for IKT- og E-handelsbranchen tirsdag d. 2. december i København.
Next step - Tyskland
Mød op, når ITB i samarbejde med Dansk Erhverv sætter fokus på vores nabo i syd - Tyskland. Kom og oplev Jesper Schack fra Telebilling i Sønderborg, når han fortæller om Telebillings mangeårige erfaringer med etablering i Tyskland.
ITB-Medlemsprofilen Medlemstilbud
 
avenida forside
Avenida ApS kan hjælpe din virksomhed med at finde årsagerne til langsomme applikationer og optimere dine systemer og applikationer.
Læs mere om Avenida


Danica Pension

Danica Pension tilbyder medlemmer af ITB en attraktiv pensions- og serviceaftale med en række produkter og rådgivning, som giver værdi for både virksomheden og medarbejderne.

Læs mere

   
 


it-sikkerhed

Bedre it-sikkerhed
ITB og Dansk Erhverv samarbejder om at øge it-sikkerheden i danske virksomheder.
Læs mere


Tilmeld_nyhedsbrev


 
 
Kontakt  |  Forretningsbetingelser  |  English