Politik
  Netværk
  Rådgivning
  Medlemstilbud
Om ITB
Sitemap
Bliv medlem
Nyheder

- Nyheder
- ITBs politik
- Pressemeddelelser

- It-branchen i tal
- Høringssvar
- ITB i pressen 

   
Kontrol alene, og dansk enegang dur ikke
Beskyttelse af personfølsomme data og datasikkerhed er vigtigt i et teknologiudviklet land som Danmark. Men mere kontrol og dansk enegang kan ikke stå alene som svaret på de udfordringer, som Folketingets Retsudvalg ellers forsøger at løse i sin netop offentliggjorte beretning om datasikkerhed.
Tag de digitale borgere alvorligt
Når flere millioner danskere siden 1. november er gået over til digital post fra det offentlige og i høj grad kommunikerer dagligt via internettet, så skal myndighederne også følge trop.
ITB høringssvar til dansk udbudslov
IT-Branchens høringssvar byder overordnet velkommen til nye muligheder for dialog og fleksibilitet omkring de offentlige udbud og bakker op om forslaget om en afskaffelse af annonceringspligten.
Sundhedstopmøde - telemedicin og privat innovation
ITB var medarrangør af sundhedspolitisk topmøde som blev afholdt i Børssalen d. 15/12 for andet år i træk. Læs mere og se billeder her.
Stærkt afsæt for styrket sikkerhedsindsats
Regeringen har offentliggjort en længe ventet strategi for cyber- og informationssikkerhed med initiativer der dækker 8 ressortministerier. IT-Branchen hilser strategien varmt velkommen, og indgår i samarbejdet om dens udmøntning.
Netværk

- Arrangementer
- Medlemmer
- Medarbejdere

- Regionale it-fora
- Udvalg i ITB

   
IT-Paratskib til Folkemøde på Bornholm
IT-Branchen ligger ved Folkemødet 2015 til kaj i Allinge med vores IT-Paratskib, som danner rammerne om alle vores aktiviteter. Vi har allieret os med en lang række af vores medlemmer, men vi vil gerne have flere med. Læs mere her.
Se billeder fra Nytårskur og tiltrædelsesreception
Mange medlemmer og venner af huset var igen i år mødt op til IT-Branchens Nytårskur for at kickstarte det nye år. I år benyttede vi også lejligheden til at byde velkommen til IT-Branchens nye adm. direktør Birgitte Hass.
Se billeder fra Digital Eksportdag 2014
IT-Branchen, FDIH og Eksportrådet afholdt tirsdag med stor succes en internationaliseringskonference for IKT- og E-handelsbranchen, hvor deltagerne bl.a. kunne høre Handelsminister Mogens Jensen fortælle om regeringens initiativer på området samt møde Eksportrådets IKT-rådgivere.
Video og billeder fra Digitaliseringsstrategidagen
Kickoff-eventet tirsdag om den næste digitaliseringsstrategi forløb med god debat og dynamik mellem branchens medlemmer og beslutningstagere.
Mobile World Congress 2015
IT-Branchen og Dansk Erhverv giver dig mulighed for at udstille på Mobile World Congress (MWC) i Barcelona 2. - 5. marts 2015.
ITB-Medlemsprofilen Medlemstilbud
 
rsz_admind
Admind ApS skaber fleksible og teknisk stærke it-løsninger til mindre erhvervsdrivende inden for særligt servicebrancher som frisører, kosmetologer, fodplejere og detail.
Læs mere om Admind her


Danica Pension

Danica Pension tilbyder medlemmer af ITB en attraktiv pensions- og serviceaftale med en række produkter og rådgivning, som giver værdi for både virksomheden og medarbejderne.

Læs mere

   
 

Mobile World Congress
MWC forside2
IT-Branchen og Dansk Erhverv giver dig mulighed for at udstille på Mobile World Congress (MWC) i Barcelona 2. - 5. marts 2015. 
Læs mere


it-sikkerhed

Bedre it-sikkerhed
ITB og Dansk Erhverv samarbejder om at øge it-sikkerheden i danske virksomheder.
Læs mere


Tilmeld_nyhedsbrev


 
 
Kontakt  |  Forretningsbetingelser  |  English