Politik
  Netværk
  Rådgivning
  Medlemstilbud
Om ITB
Sitemap
Bliv medlem
Nyheder

- Nyheder
- ITBs politik
- Pressemeddelelser

- It-branchen i tal
- Høringssvar
- ITB i pressen 

   
IT-Branchen skifter direktør
Efter fem år med Morten Bangsgaard som administrerende direktør er et direktørskifte på vej i IT-Branchen. IT-Branchens bestyrelsesformand, Cecilia Bonefeld-Dahl, direktør for GLOBIT, har følgende kommentarer: På vegne af foreningen vil jeg gerne takke Morten for hans ledelse af ITB, og for alt det, som han har gjort for foreningens medlemmer. Morten bragte en stærk politisk erfaring til ITB, og han har sat et solidt aftryk på foreningen igennem fem år. Morten Bangsgaard udtaler: For mig har det været et kæmpe privilegium at arbejde for ITBs medlemmer. It- og televirksomheder udgør en af de væsentligste vækstbrancher overhovedet.
Netværk

- Arrangementer
- Medlemmer
- Medarbejdere

- Regionale it-fora
- Udvalg i ITB

   
IT-Branchens Lederdøgn 2014
Digitalisér eller dø - succesfulde forretningsstrategier - Det bliver 24 intense og effektive timer på ITBs Lederdøgn den 18.-19. september på Hotel Hesselet. Vi har i år skåret programmet helt ind til benet og giver dig et inspirerende døgn med netværk og ny faglig inspiration. Vi sætter fokus på ledelse, forretning og teknologi og går helt tæt på, hvordan vi sender vores kunder i den gule førertrøje.
ITB-Medlemsprofilen Medlemstilbud
 
InSilico
InSilico leverer løsninger til virksomheder og organisationer, der forsimpler og effektiviserer processer via mobile enterprise løsninger.
Læs mere om InSilicoDanica Pension
Danica Pension tilbyder medlemmer af ITB en attraktiv pensions- og serviceaftale med en række produkter og rådgivning, som har værdi for både virksomheden og den medarbejdere.
Læs mere

   
 


Personaliejura
Få hjælp til personalejura
Ring til Dansk Erhvervs
hotline: Tlf. 33 74 60 00


it-sikkerhed

Bedre it-sikkerhed
ITB og Dansk Erhverv samarbejder om at øge it-sikkerheden i danske virksomheder.
Læs mere


Tilmeld_nyhedsbrev


 
 
Kontakt  |  Forretningsbetingelser  |  English