Politik
  Netværk
  Rådgivning
  Medlemstilbud
Om ITB
Sitemap
Bliv medlem
Nyheder

- Nyheder
- ITBs politik
- Pressemeddelelser

- It-branchen i tal
- Høringssvar
- ITB i pressen 

   
Fælles Medicinkort får hård kritik af Rigsrevision
Rigsrevisionen har onsdag 17. sept. offentliggjort en rapport, der retter skarp kritik mod de offentlige myndigheders udvikling af det Fælles Medicinkort. Kritikken af myndighederne er unødvendig hård, mener IT-Branchen.
EU få ny digital superkommissær
På det nye hold af EU-kommissærer er netop udpeget en særlig vicepræsident eller superkommissær for Det Digitale Indre Marked i EU. IT-Branchen ser den nye digitale superkommissær som et klart signal om, at digitale virksomheder bliver afgørende for at skabe vækst i EU.
Netværk

- Arrangementer
- Medlemmer
- Medarbejdere

- Regionale it-fora
- Udvalg i ITB

   
Se billeder Fra ITBs Lederdøgn
IT-Branchen afholdt sit store Lederdøgn den 18. september 2014 med 100 it-topfolk fra store og små it-virksomheder. Se billeder fra arrangementet...
Flere danske it-virksomheder med høj vækst
Antallet af nye højvækstvirksomheder er vokset for første gang siden krisen, viser nye tal fra Danmarks Statistik. Det er særligt inden for IKT-erhvervet, at mange nye virksomheder har høj vækst. Nu skal vi sikre endnu bedre vilkår for vores væksterhverv, mener IT-Branchen.
ITB-Medlemsprofilen Medlemstilbud
 
Compent
Compent er et digitalt udviklings- og konsulenthus, der leverer digitale løsninger til web, sociale medier og mobile platforme til både private og offentlige virksomheder.
Læs mere om CompentEnalyzer - Medlemstilbud
ITB-medlemmer kan nu få medlemsrabat på 25% af normal abonnementspris på Enalyzer Survey Solution, der er det mest udviklede spørgeskemaværktøj i Skandinavien til virksomhedsbrug.
Læs mere

   
 


it-sikkerhed

Bedre it-sikkerhed
ITB og Dansk Erhverv samarbejder om at øge it-sikkerheden i danske virksomheder.
Læs mere


Tilmeld_nyhedsbrev


 
 
Kontakt  |  Forretningsbetingelser  |  English