Politik
  Netværk
  Rådgivning
  Medlemstilbud
Om ITB
Sitemap
Bliv medlem
Nyheder

- Nyheder
- ITBs politik
- Pressemeddelelser

- It-branchen i tal
- Høringssvar
- ITB i pressen 

   
Sundhedstopmøde - telemedicin og privat innovation
ITB var medarrangør af sundhedspolitisk topmøde som blev afholdt i Børssalen d. 15/12 for andet år i træk. Læs mere og se billeder her.
Stærkt afsæt for styrket sikkerhedsindsats
Regeringen har offentliggjort en længe ventet strategi for cyber- og informationssikkerhed med initiativer der dækker 8 ressortministerier. IT-Branchen hilser strategien varmt velkommen, og indgår i samarbejdet om dens udmøntning.
Planen er lagt for Danmarks digitalisering
Regeringen har i dag lanceret en vækstplan for digitalisering, der skal skabe vækst i hele Danmark. ITB tager varmt imod planen, der er ambitiøs og indeholder elementerne til et digitalt løft af Danmark. Planen indeholder 23 initiativer på 4 områder.
ITB: Dansk udbudslov imødekommer kritik
Regeringen har ved Erhvervs- og Vækstminister Henrik Sass Larsen fremlagt forslag til dansk udbudslov. Lovforslaget imødekommer en del af den kritik IT-Branchen med de offentlige kunder kaldte til politisk opgør med, i et fælles opråb der har ført til ændringer af rammerne omkring Klagenævnet for udbud - og nu til forslag til ny dansk udbudslov.
Netværk

- Arrangementer
- Medlemmer
- Medarbejdere

- Regionale it-fora
- Udvalg i ITB

   
Sekretariatet holder lukket
IT-Branchens sekretariat holder ferielukket fra og med tirsdag den 23. december og to uger frem. Sekretariatet er bemandet igen mandag den 5. januar 2015.
Nytårskur og tiltrædelsesreception
Torsdag den 8. januar 2015, kl. 15.00 slår vi dørene op til vores traditionsrige og festlige Nytårskur. I år benytter vi lejligheden til også at byde vores nye direktør Birgitte Hass velkommen ombord.
Se billeder fra Digital Eksportdag 2014
IT-Branchen, FDIH og Eksportrådet afholdt tirsdag med stor succes en internationaliseringskonference for IKT- og E-handelsbranchen, hvor deltagerne bl.a. kunne høre Handelsminister Mogens Jensen fortælle om regeringens initiativer på området samt møde Eksportrådets IKT-rådgivere.
Video og billeder fra Digitaliseringsstrategidagen
Kickoff-eventet tirsdag om den næste digitaliseringsstrategi forløb med god debat og dynamik mellem branchens medlemmer og beslutningstagere.
Mobile World Congress 2015
IT-Branchen og Dansk Erhverv inviterer virksomheder til at udstille på Mobile World Congress i Barcelona 2. ? 5. marts 2015.
ITB-Medlemsprofilen Medlemstilbud
 
conscensia forside
Conscensia er en dansk sourcing virksomhed, som finder dygtige og højtuddannede software folk til at udvikle for danske virksomheder.
Læs mere om Conscensia her


Danica Pension

Danica Pension tilbyder medlemmer af ITB en attraktiv pensions- og serviceaftale med en række produkter og rådgivning, som giver værdi for både virksomheden og medarbejderne.

Læs mere

   
 

ITB Salgsakademi
tony_blachman_210x315_noplay
Få konkrete værktøjer til en resultatskabende salgsproces gennem salgstræning og networking.
Læs mere


it-sikkerhed

Bedre it-sikkerhed
ITB og Dansk Erhverv samarbejder om at øge it-sikkerheden i danske virksomheder.
Læs mere


Tilmeld_nyhedsbrev


 
 
Kontakt  |  Forretningsbetingelser  |  English