Politik
  Netværk
  Rådgivning
  Medlemstilbud
Om ITB
Sitemap
Bliv medlem
Nyheder

- Nyheder
- ITBs politik
- Pressemeddelelser

- It-branchen i tal
- Høringssvar
- ITB i pressen 

   
Politisk lydhørhed overfor ønsket om digitalt boos
Mandagens høring på Christiansborg og en efterfølgende dialog med erhvervs- og vækstministeren viste stor politisk forståelse for behovet for et digitalt løft af erhvervslivet.
Digital brainstorm skal give adgang til milliarder
Danske virksomheder skal blive endnu bedre til at udnytte de digitale trends. En digital brainstorm på Christiansborg skal inspirere virksomheder og politikere til at tage flere digitale skridt. Karin Gaardsted, MF, (S), IT-Branchen og Dansk Erhverv står bag.
Fem skridt til et digitalt Danmark
En digitaliseret offentlig sektor, teknologisk forbedret samarbejde mellem offentligt og privat , uddannelse og øget sikkerhed skal være med til at sikre velfærdssamfundet. I IT-Branchen er vi klar til at tage arbejdshandskerne på. For fremtidens digitale Danmark.
Nyt udspil til en national styrket it-sikkerhed
Efter en række alvorlige hackerangreb og misbrug af data lancerer IT-Branchen nu rammen for en national styrket it-sikkerhed. Det nye koncept ?Sikkerhed i balance? bygger på 5 forskellige sikkerhedsniveauer, der bredt skal hjælpe alle offentlige myndigheder og virksomheder med at få den præcis rette grad af it-sikkerhed.
Netværk

- Arrangementer
- Medlemmer
- Medarbejdere

- Regionale it-fora
- Udvalg i ITB

   
Norge & Sverige = Vækst
Har du overvejet om væksten i din virksomhed skal komme fra vores - til tider kolde - nabomarkeder mod nord? Så mød op, når ITB i samarbejde med Dansk Erhverv fyrer op under vores to nordiske naboer!
Mobile World Congress 2015
IT-Branchen og Dansk Erhverv inviterer virksomheder til at udstille på Mobile World Congress i Barcelona 2. ? 5. marts 2015.
Mød Eksportrådets internationale IKT-rådgivere
Går du med drømme om nye markeder? Så kom med når IT-Branchen, FDIH og Eksportrådet inviterer internationaliseringskonference for IKT- og E-handelsbranchen tirsdag d. 2. december i København.
Konference om ny digitaliseringsstrategi
25. november inviterer IT-Branchen til konference om den kommende strategi for offentlig digitalisering. Vær med, når it-leverandører, toppolitikere og embedsmænd mødes til VIP-dialog og gensidig inspiration. En række temaer er sat på dagordenen, som vil præge den kommende strategi. På Kick-off eventet kan du bl.a. være med til at drøfte temaer om: Digitalisering, der letter byrder og understøtter erhvervslivets vækst, brugervenlige mobile løsninger, konsolidering og automatisering af sagsbehandling, digitalisering af velfærdsområderne og it-sikkerhed på tværs af den offentlige sektor.
ITB-Medlemsprofilen Medlemstilbud
 
rsz_musskema_logo
Musskema.dk kan give dig redskaberne til digital styring og dokumentering af Medarbejder Udviklings Samtaler baseret på 25 års erfaring.
Læs mere om Musskema.dk


Danica Pension

Danica Pension tilbyder medlemmer af ITB en attraktiv pensions- og serviceaftale med en række produkter og rådgivning, som giver værdi for både virksomheden og medarbejderne.

Læs mere

   
 

ITB Salgsakademi
tony_blachman_210x315_noplay
Få konkrete værktøjer til en resultatskabende salgsproces gennem salgstræning og networking.
Læs mere


it-sikkerhed

Bedre it-sikkerhed
ITB og Dansk Erhverv samarbejder om at øge it-sikkerheden i danske virksomheder.
Læs mere


Tilmeld_nyhedsbrev


 
 
Kontakt  |  Forretningsbetingelser  |  English