Politik
  Netværk
  Rådgivning
  Medlemstilbud
Om ITB
Sitemap
Bliv medlem
Nyheder

- Nyheder
- ITBs politik
- Pressemeddelelser

- It-branchen i tal
- Høringssvar
- ITB i pressen 

   
Ny udbudslov vil give bedre udbud og it-projekter
Når erhvervs- og vækstminister, Henrik Sass Larsen, i dag fremsætter forslag til den nye udbudslov, er der god grund til at klappe os selv på skulderen for godt arbejde.
Deltag i Smart City Tænketanken
IT-Branchen skal give input til tænketanken omkring Smart Cities og du kan deltage i arbejdet
Kan de konservative sikre os mod cyberangreb
IT-Branchen hilser varmt velkomment, at et politisk parti foreslår en række konkrete tiltag til at styrke it-sikkerheden i Danmark. Af de otte konkrete forslag fra det konservative folkeparti er fem helt klart noget, som IT-Branchen støtter.
Fra oldævl til IT-snak
IT-Branchen skabte i denne uge debat om den faglige prioritering på landets almene gymnasier. Skift oldtidskundskabs timerne ud med IT-undervisning, lød opfordringen fra IT-Branchen.
Se dig godt for, når du tegner en hackerforsikring
Ingen tvivl om at mange virksomheder bør have hackerforsikring, men rådet fra IT-Branchen er, at kigge betingelserne godt igennem og stille kritiske spørgsmål til forsikringsselskabet.
Netværk

- Arrangementer
- Medlemmer
- Medarbejdere

- Regionale it-fora
- Udvalg i ITB

   
Høring: Flere i arbejde med IT
Folketinget vedtog kort før nytår en reform på beskæftigelsesområdet. IT-Branchen inviterer til en eftermiddag på Børsen, hvor vi vil blive klogere på erfaringerne med IT udmøntningen i kommunerne ....
Ny udbudslov med enkelte knaster
26. marts er der 1. behandling af den nye udbudslov. IT-Branchen har været meget aktiv omkring udarbejdelsen af lovforslaget, og er generelt positivt stemt overfor den. Men der er også enkelte knaster, der skal fjernes.
Tak for et godt årsmøde
Birgitte Hass, adm.direktør i IT-Branchen, beretter om Årsmødet, der igen i år var en succes. Se også billeder fra Årsmødet.
Danmark er Europamestre i IT
Europa Kommissionen har netop offentliggjort den europæiske rangliste over, hvor digitale landene er. Og Danmark kommer igen ind på en samlet flot 1. plads - skarpt forfulgt af Sverige.
Pensionsbonus til ITB-medlemmer
Er du en af dem, der har benyttet sig af IT-Branchens aftale med Danica Pension om forsikring? Så kan du se frem til en pensionsbonus i marts.
IT-Paratskib til Folkemøde på Bornholm
IT-Branchen ligger ved Folkemødet 2015 til kaj i Allinge med vores IT-Paratskib, som danner rammerne om alle vores aktiviteter. Vi har allieret os med en lang række af vores medlemmer, men vi vil gerne have flere med. Læs mere her.
ITB-Medlemsprofilen Medlemstilbud
 
rsz_rsz_sac-it
SAC-IT leverer Managed Services, cloudbaseret IT drift og helt traditionel serverdrift.
Læs mere om SAC-IT her


Danica Pension

Danica Pension tilbyder medlemmer af ITB en attraktiv pensions- og serviceaftale med en række produkter og rådgivning, som giver værdi for både virksomheden og medarbejderne.

Læs mere

   
 

Tele 2015 - Fremtidens telepolitik - digital infrastruktur som vækstmotor
banner_tele_2015_327x123px (2)
Tele 2015 sætter i år fokus på, hvordan vi kan bruge den digitale infrastruktur til at sætte turbo på den digitale vækstmotor. Hvad er opgaverne hos regering, myndigheder og teleselskaberne? Og hvordan ser telepolitikken ud efter et valg?

Læs mere


it-sikkerhed

Bedre it-sikkerhed
ITB og Dansk Erhverv samarbejder om at øge it-sikkerheden i danske virksomheder.
Læs mere


Tilmeld_nyhedsbrev


 
 
Kontakt  |  Forretningsbetingelser  |  English