Politik
  Netværk
  Rådgivning
  Medlemstilbud
Om ITB
Sitemap
Bliv medlem
Nyheder

- Nyheder
- ITBs politik
- Pressemeddelelser

- It-branchen i tal
- Høringssvar
- ITB i pressen 

   
ITB: Danskerne skal hjælpes med digital post
Over 70.000 danskere har allerede søgt om fritagelse for at modtage digital post fra det offentlige. Det bliver ellers et krav til alle danskere fra 1. november i år. Danskerne bør hellere hjælpes og vejledes end at blive fritaget for digital post, mener IT-Branchen.
ITB tilfreds med styresignal om arbejdsudlejeskat
IT-Branchen udtrykker i et nyt høringssvar tilfredshed med, at SKAT har lyttet til erhvervslivets argumenter, og er generelt positive over for styresignalet for skat på arbejdsudleje. IT-Branchen fremhæver dog også, at styresignalet ikke nødvendigvis løser alle udfordringer.
Netværk

- Arrangementer
- Medlemmer
- Medarbejdere

- Regionale it-fora
- Udvalg i ITB

   
Danske virksomheder køber mere it
Danske virksomheder købte it for 53 mia. kr. i 2012. Det er 10 mia. kr. mere end lige efter krisen i 2009. Store danske virksomheder bruger stadig flere penge på it, mens små virksomheder halter digitalt bagud. Det viser nye tal fra Danmarks Statistik. Investeringer i it øger produktiviteten, men mindre danske virksomheder risikerer at blive et digitalt b-hold, der får svært ved at klare den hårde konkurrence, vurderer IT-Branchen.
Konference: Fremtidens Hospital 2014
Er fremtidens hospital overhovedet en bygning? Eller er det snarere en it-baseret tjeneste?
ITB-Medlemsprofilen It-branchen i nøgletal
 

Outpost24
Outpost24 er et it-sikkerheds firma, som siden 2001 har arbejdet med sårbarhedshåndtering (Vulnerability Management), og har igennem de sidste tretten år været markedsledende i Europa på deres område.
Læs mere om Outpost24


      
Nøgletal

IT-Branchen og Dansk Erhverv har offentliggjort en publikation med nye nøgletal for it-branchen 2013. Den danske it-branche bekæftiger 80.000, omsætter for 190 mia. kr. og eksporterer for 45 mia. kr.
Se nøgletal her (PDF)

   
 it-sikkerhed

Bedre it-sikkerhed
IT-Branchen og Dansk Erhverv samarbejder om at øge it-sikkerheden i danske virksomheder. Skal din it-virksomhed være med... Læs mere


Tilmeld_nyhedsbrev


 
 
Kontakt  |  Forretningsbetingelser  |  English