Politik
  Netværk
  Rådgivning
  Medlemstilbud
Om ITB
Sitemap
Bliv medlem
Nyheder

- Nyheder
- ITBs politik
- Pressemeddelelser

- It-branchen i tal
- Høringssvar
- ITB i pressen 

   
IT-Branchen: Hackermeldepligt skal være anonym
Flere partier i Folketinget forslår nu, at danske virksomheder skal tvinges til at indrapportere, hvis de er blevet udsat for hackerangreb. Forslaget kommer efter en række afsløringer af hacking af en række danske virksomheder. IT-Branchen advarer mod at skabe en gabestok for udsatte virksomheder.
Fald i teleinvesteringer er stærkt bekymrende
Teleselskaberne i Danmark investerer mindre i bredbånd og mobilmaster, viser helt nye nøgletal fra Erhvervsstyrelsen. Det er stort problem for forbrugerne og danske virksomheder, vurderer IT-Branchen.
Lav national plan for virksomheders it-sikkerhed
Omfanget af cyberspionage mod danske virksomheder er værre end hidtil antaget, viser nye dokumenter. IT-Branchen opfordrer derfor nu politikerne til at sætte fart på en national indsats for it-sikkerheden i danske virksomheder.
Netværk

- Arrangementer
- Medlemmer
- Medarbejdere

- Regionale it-fora
- Udvalg i ITB

   
ITB netværksmøder i Odense og Aarhus
Tag med, når IT-Branchen i slut-oktober inviterer til spændende netværksmøder i hhv. Odense og Aarhus. Vær med d. 29. oktober i Odense, hvor du kan høre mere om ITB's mange gode tilbud samt få inspiration, tips og tricks til, hvordan du styrker kvaliteten i sit salgsarbejde. Eller mød op d. 30. oktober i Aarhus, når der sættes fokus på, hvordan du konverterer dine kunder til fans.
Se billeder Fra ITBs Lederdøgn
IT-Branchen afholdt sit store Lederdøgn den 18. september 2014 med 100 it-topfolk fra store og små it-virksomheder. Se billeder fra arrangementet...
ITB-Medlemsprofilen Medlemstilbud
 
Compent
Compent er et digitalt udviklings- og konsulenthus, der leverer digitale løsninger til web, sociale medier og mobile platforme til både private og offentlige virksomheder.
Læs mere om Compent


Danica Pension

Danica Pension tilbyder medlemmer af ITB en attraktiv pensions- og serviceaftale med en række produkter og rådgivning, som giver værdi for både virksomheden og medarbejderne.

Læs mere

   
 


it-sikkerhed

Bedre it-sikkerhed
ITB og Dansk Erhverv samarbejder om at øge it-sikkerheden i danske virksomheder.
Læs mere


Tilmeld_nyhedsbrev


 
 
Kontakt  |  Forretningsbetingelser  |  English