Politik
  Netværk
  Rådgivning
  Medlemstilbud
Om ITB
Sitemap
Bliv medlem
Nyheder

- Nyheder
- ITBs politik
- Pressemeddelelser

- It-branchen i tal
- Høringssvar
- ITB i pressen 

   
Software løber med hele it-væksten
Danske software-virksomheder buldrer derud af, viser nye tal fra analysehuset IDC. IT-Branchen ser udviklingen som et positivt tegn på, at flere danske virksomheder har fået øjnene op for, at det kan betale sig at investere i nye softwareløsninger.
ITB efterlyser teknologifradrag på finansloven
IT-Branchen efterlyser et målrettet initiativ i det nye finanslovsudspil, der kan fremme digitalisering af danske virksomheder. Men brancheforeningen roser sundhedsudspillet og det nye samfundsprojekt om Big Data.
ITB hilser ny sundhedsstrategi velkommen
Regeringen har offentliggjort detaljerne i en ny styrket sundhedsindsats. I udspillet afsættes bl.a. 300 mio. til øget anvendelse af telemedicinske muligheder. ITB hilser initiativerne velkomne.
Netværk

- Arrangementer
- Medlemmer
- Medarbejdere

- Regionale it-fora
- Udvalg i ITB

   
Gå hjem møde - Er UK gået all in på open source
Gå hjem møde - Er UK gået all in på open source, og hvor står vi i Danmark? IT-Branchen indbyder til debat om open source i UK og Danmark den 16. september.
IT-Branchens Lederdøgn 2014
Digitalisér eller dø - succesfulde forretningsstrategier - Det bliver 24 intense og effektive timer på ITBs Lederdøgn den 18.-19. september på Hotel Hesselet. Vi har i år skåret programmet helt ind til benet og giver dig et inspirerende døgn med netværk og ny faglig inspiration. Vi sætter fokus på ledelse, forretning og teknologi og går helt tæt på, hvordan vi sender vores kunder i den gule førertrøje.
ITB-Medlemsprofilen Medlemstilbud
 
FP Consultants
FP Consultants leverer højt kvalificerede it- og finansielle konsulenter, der kan dække de skiftende interim behov i virksomheder.
Læs mere om FP ConsultantsEnalyzer - Medlemstilbud
ITB-medlemmer kan nu få medlemsrabat på 25% af normal abonnementspris på Enalyzer Survey Solution, der er det mest udviklede spørgeskemaværktøj i Skandinavien til virksomhedsbrug.
Læs mere

   
 


Stillingsopslag adm. direktør


it-sikkerhed

Bedre it-sikkerhed
ITB og Dansk Erhverv samarbejder om at øge it-sikkerheden i danske virksomheder.
Læs mere


Tilmeld_nyhedsbrev


 
 
Kontakt  |  Forretningsbetingelser  |  English