Politik
  Netværk
  Rådgivning
  Medlemstilbud
Om ITB
Sitemap
Bliv medlem
Nyheder

- Nyheder
- ITBs politik
- Pressemeddelelser

- It-branchen i tal
- Høringssvar
- ITB i pressen 

   
IT-virksomheder hædret som gode arbejdspladser
Særligt én it-virksomhed gjorde sig bemærket i ugens løb ved kåringen af DK's bedste arbejdsplads, nemlig Conscia, der løb med sejren både i kategorien "Danmarks bedste mellemstore arbejdspladser" og i kategorien "IT-branchens Bedste Arbejdspladser".
ITB hilser debat om nyt taxa-koncept velkommen
Nytænkning af koncepter er sundt for enhver branche, mener IT-Branchen, der hilser nye spillere ? herunder Uber ? velkommen i Danmark. Nye spillere og den teknologiske udvikling skaber behov for en politisk diskussion om, hvordan lovgivningen møder udviklingen.
Nyt udspil til en national styrket it-sikkerhed
Efter en række alvorlige hackerangreb og misbrug af data lancerer IT-Branchen nu rammen for en national styrket it-sikkerhed. Det nye koncept ?Sikkerhed i balance? bygger på 5 forskellige sikkerhedsniveauer, der bredt skal hjælpe alle offentlige myndigheder og virksomheder med at få den præcis rette grad af it-sikkerhed.
5 stjerner til filmaftalen uden afgift på bredbånd
En ny bred politisk aftale sender et klart signal til filmbranchen om, at den skal finde nye digitale forretningsmodeller. Dermed blev filmbranchens ønske om, at internetleverandørerne skulle betale en afgift til dansk film, fejet af banen.
Netværk

- Arrangementer
- Medlemmer
- Medarbejdere

- Regionale it-fora
- Udvalg i ITB

   
Norge & Sverige = Vækst
Har du overvejet om væksten i din virksomhed skal komme fra vores - til tider kolde - nabomarkeder mod nord? Så mød op, når ITB i samarbejde med Dansk Erhverv fyrer op under vores to nordiske naboer!
Mobile World Congress 2015
IT-Branchen og Dansk Erhverv inviterer virksomheder til at udstille på Mobile World Congress i Barcelona 2. ? 5. marts 2015.
Mød Eksportrådets internationale IKT-rådgivere
Går du med drømme om nye markeder? Så kom med når IT-Branchen, FDIH og Eksportrådet inviterer internationaliseringskonference for IKT- og E-handelsbranchen tirsdag d. 2. december i København.
Konference om ny digitaliseringsstrategi
25. november inviterer IT-Branchen til konference om den kommende strategi for offentlig digitalisering. Vær med, når it-leverandører, toppolitikere og embedsmænd mødes til VIP-dialog og gensidig inspiration. En række temaer er sat på dagordenen, som vil præge den kommende strategi. På Kick-off eventet kan du bl.a. være med til at drøfte temaer om: Digitalisering, der letter byrder og understøtter erhvervslivets vækst, brugervenlige mobile løsninger, konsolidering og automatisering af sagsbehandling, digitalisering af velfærdsområderne og it-sikkerhed på tværs af den offentlige sektor.
ITB-Medlemsprofilen Medlemstilbud
 
rsz_musskema_logo
Musskema.dk kan give dig redskaberne til digital styring og dokumentering af Medarbejder Udviklings Samtaler baseret på 25 års erfaring.
Læs mere om Musskema.dk


Danica Pension

Danica Pension tilbyder medlemmer af ITB en attraktiv pensions- og serviceaftale med en række produkter og rådgivning, som giver værdi for både virksomheden og medarbejderne.

Læs mere

   
 

ITB Salgsakademi
tony_blachman_210x315_noplay
Få konkrete værktøjer til en resultatskabende salgsproces gennem salgstræning og networking.
Læs mere


it-sikkerhed

Bedre it-sikkerhed
ITB og Dansk Erhverv samarbejder om at øge it-sikkerheden i danske virksomheder.
Læs mere


Tilmeld_nyhedsbrev


 
 
Kontakt  |  Forretningsbetingelser  |  English